Totul pleacă de la publicul tău

Primul pas pe care îl facem este să identificăm oamenii care sunt valoroși pentru business-ul tău, apoi construim o strategie digitală personalizată și menită să atingă obiectivele de performanță pe care le dorești.

În locul potrivit, la momentul potrivit

Peisajul digital din 2020 este despre reclame personalizate. De aceea, vom crea pentru tine reclame personalizate în cele mai mari rețele de advertising online din lume

Facebook Ads

Instagram Ads

Google Ads

Waze Ads

YouTube Ads

Tik Tok Ads

Pinterest Ads

LinkedIn Ads

Specialiști certificați Google Ads

Specialiștii KAT Agency sunt certificați în produsele și serviciile Google Ads, prin examene susținute anual.

Google Search Ads

Google Display Ads

Google YouTube Ads

Google Shopping Ads

Google Analytics

Digital Sales

Construim strategii personalizate împreună cu tine

Facebook, Instagram, Youtube, Tik Tok sau Pinterest? Ai o multitudine de canale disponibile pentru afacerea ta, dar doar câteva sunt potrivite pentru audiența și business-ul tău. Aici intervine expertiza noastră: alegem cele mai bune canale și construim strategii menite să ducă obiectivele tale dincolo de cer!

De ce suntem potriviți pentru tine

Echipa KAT Agency e tânără, dinamică și prietenă cu deadline-urile. Ne provocăm zi de zi să inovăm în ceea ce facem și nu ne plac jumătățile de măsură.

Competențe full service
Suntem o echipă multidisciplinară, ce are competențele necesare pentru a gestiona proiecte de marketing la 360°.
Gândim în termeni de business
Punem pe primul loc obiectivele tale de business și te ajutăm să le transpui într-o strategie sănătoasă de marketing digital.
Comunicăm zilnic, raportăm lunar
Ne place să te știm mereu la curent cu evoluția marketing-ului tău, de aceea ne vom auzi foarte des cu feedback și update-uri real-time. La final de lună tragem linie și vedem cum am evoluat.
Data driven
Nu suntem gurus și nici nu vrem să fim. Fiecare acțiune are la bază date de business și trafic, lucruri pe care suntem 100%.
Ne depășim atribuțiile și limitele
Atunci când lucrezi cu noi, nu colaborezi cu o agenție, ci simți că ai o echipă de marketing in-house care vine mereu cu noi propuneri și recomandări.
Previous
Next

Exact ce ai nevoie

Suntem concentrați și specializați pe afaceri la început de drum și IMM-uri

La fel ca și tine, suntem antreprenori, înțelegem că fiecare linie de buget contează, și că fiecare leu investit trebuie multiplicat. De aceea, nu trebuie să îți faci griji – vom vorbi întotdeauna aceeași limbă și vom transpune obiectivele tale de business în strategii de online menite să îți accelereze creșterea.

Pachet complet

Prin pachetul complet de servicii social media, îți asiguri integral comunicarea și producția pentru canalele social media pe care vrei să fii prezent:

Pachet personalizat

Nevoile tale necesită personalizare? Contactează-ne și îți vom construi o ofertă personalizată, care să includă servicii adaptate exact nevoilor tale de business:

Ai un proiect interesant?

Scrie-ne despre el!

date contact kat agency