Cu ce putem să te ajutăm

Să crești o comunitate în jurul afacerii tale
Să crești organic profilele tale de social media
Să lansezi afacerea ta în mediul online
Să comunici ideile și expertiza ta
Să îți promovezi evenimentele și activările offline
Previous
Next

Totul pleacă de la publicul tău

Social Media e despre ei, consumatorii, audiențele care sunt alături de tine, cei care te ajută să duci mesajul brandului tău mai departe. De aceea, primul pas pe care îl vom face împreună va fi să definim target-ul afacerii tale.

Identificăm canalele potrivite

Facebook, Instagram, Youtube, Tik Tok sau Pinterest? Ai o multitudine de canale disponibile pentru afacerea ta, dar doar câteva sunt potrivite pentru audiența și business-ul tău.
Aici intervine expertiza noastră: te ajutăm să înțelegi cum comunică audiența ta pentru a fi prezent pe canalele potrivite, întotdeauna.

Întotdeauna actual

Planul de conținut e foarte important, da, însă istoria rețelelor sociale ne-a învățat că e important să fii flexibil și adaptabil, să înțelegi trend-urile din piață și să te adaptezi pentru a rămâne relevant.
Suntem mereu atenți la ceea ce se întâmplă la nivel global, și vom avea grijă să nu ratezi.

Punem pe primul loc nevoile tale

Strategie personalizată

Nu există metoda sau strategia perfectă. Experiența ne-a învățat că o strategie sănătoasă de social media este reprezentată de mixul dintre dorințele target-ului și obiectivele de business ale clientului.
De aceea, vom găsi întotdeauna metoda perfectă de promovare pentru produsele tale, fie că se adresează unui public tânăr sau adulților, fie că este un serviciu, un eveniment sau un produs.

Exact ce ai nevoie

Suntem concentrați și specializați pe afaceri la început de drum și IMM-uri

La fel ca și tine, suntem antreprenori, înțelegem că fiecare linie de buget contează, și că fiecare leu investit trebuie multiplicat. De aceea, nu trebuie să îți faci griji – vom vorbi întotdeauna aceeași limbă și vom transpune obiectivele tale de business în strategii de online menite să îți accelereze creșterea.

Pachet complet

Prin pachetul complet de servicii social media, îți asiguri integral comunicarea și producția pentru canalele social media pe care vrei să fii prezent:

Pachet personalizat

Nevoile tale necesită personalizare? Contactează-ne și îți vom construi o ofertă personalizată, care să includă servicii adaptate exact nevoilor tale de business:

Ai un proiect interesant?

Scrie-ne despre el!

date contact kat agency