Cum impactează web design-ul afacerea ta?

La fiecare vizită se conturează o impresie

75% dintre utilizatori bazează credibilitatea doar pe design

Când întâlnești un website demodat, ce te face să crezi despre companie? Îți pui întrebări despre seriozitate și calitatea produselor sau serviciilor, sau chiar te uiți la website-urile competitorilor pentru un răspuns mai bun.

38% dintre utilizatori renunță dacă website-ul nu este atractiv

Un design slab nu numai că afectează credibilitatea, dar și alungă clienți potențiali. Oamenii preferă să vadă conținutul într-un design plăcut, și dacă acesta nu este atractiv, sunt șanse să pierzi până la o treime din vizitatori.

Westlife web design

Design special nevoilor tale

Ce vrem să zicem prin "design bun"

Pe lângă partea plăcută la prima vedere, design-ul are un impact imens în cât de ușor le este vizitatorilor să găsească ce caută în site-ul tău. Studiile arată că 86% dintre vizitatori vor să vadă informații despre produs sau servicii, 65% caută date de contact și 52% caută pagina Despre Noi a afacerii.

Noi te putem ajuta că design-ul site-ului să facă găsirea acestor informații cât mai ușoară posibil. 

UI design și UX design

Aceste două concepte sunt unele dintre cele mai folosite în web design, dar unele dintre cele mai încurcate. Sunt de obicei folosite într-un singur termen – UI/UX design – și pare că înseamnă un singur lucru, când defapt nu este așa.

UI (User Interface)

User Interface este partea grafică a unui design. Este format din imagini, text, butoane, formulare, slidere, etc. Orice formă de element vizual, animație sau interacțiune.

UX (User Experience)

User Experience se referă la modul în care se interacționează. Este experiența lejeră și intuitivă, sau greoaie și complicată? Navigarea se face în mod logic,  sau este gândită fără sens?

Portofoliu

Câteva dintre website-urile construite de noi

The Black Sheep

The Black Sheep este un proiect la început de drum, care își propune să aducă ceva diferit în industria modei pentru copii.

Promovează un stil minimalist-chic, neconvențional, neutru de gen, pentru copii cu vârstă între 1-7 ani.

WestLife Fitness & Aerobic

WestLife Fitness & Aerobic este una dintre cele mai mari săli de fitness din București.

Pe lângă necesarul clasic al unui website de prezentare al unei săli de sport, cum ar fi caledarul de cursuri, zona de prezentare a abonamentelor, pagină a antrenorilor, am integrat în homepage și un calculator BMI (Body Mass Index), pentru a ajuta clienții sălii să vadă unde se încadrează.

Făcui în Oltenia

Făcui în Oltenia este o business românesc, tânăr, care și-a propus să readucă popularitatea articolelor din lână, tricotate manual. 

Ai un proiect interesant?

Scrie-ne despre el!

date contact kat agency