Agenție all-in-one

Oferim servicii de marketing la 360. Practic, în momentul în care începem colaborarea, vei avea la un mail distanță un departament de marketing externalizat, o echipă de specialiști pregătită să cucerească culmile online-ului alături de tine.
kat_agency_logo_design_icon-01

Logo & Branding

Dăm contur și culoare business-ului tău.

kat_agency_web_icon

Web Design

Ajutăm afacerea ta să să dezvolte.

kat_agency_social_media_icon

Social Media

Te lansăm online, organic & sustenabil.

kat_agency_performance_marketing_icon-01-01

Online Marketing

Depășim obiectivele tale de business.

kat_agency_foto_video_icon-01-01

Foto & Video

Prezentare profesionistă și catchy a afacerii tale.

kat_agency_content_writing_icon-01-01

Content Writing​

Scriem conținut care vinde și atrage.

Avem răspunsurile la noi

Întreabă-ne orice

Crearea unui website, fie el de prezentare, fie el magazin online, este mai complexă. Trebuie să discutăm care sunt obiectivele, creem schițe, apoi design-ul, după care îl facem funcțional și la final se fac testările.

O strategie de marketing online include, printre altele: o analiză a audienței și o profilare a consumatorului, etapele de achiziție ale produsului tău și metoda de abordare pentru fiecare dintre ele, canalele de comunicare, strategia de conținut pentru fiecare canal, bugetul.

În general, putem aproxima la două săptămâni daca vorbim doar de logo. Depinde foarte mult de numărul de runde de modificări dorit și de aplicațiile terțe ale logo-ului pe care doriți să le facem. 

După ce ne găsim, programăm o întâlnire în care ascultăm și înțelegem nevoile tale. Apoi, în termen de 3-5 zile venim cu strategia de abordare pe care o propunem, iar apoi îți prezentăm bugetul necesar pentru implementarea strategiei.

Ai un proiect interesant?

Scrie-ne despre el!

date contact kat agency