Nu irosi banii investiți în reclame

Convinge utilizatorul după ce i-ai atras atenția

scriere continut pentru strategia ta de comunicare

Ce face diferența între click și skip?

Un utilizator de internet vede zilnic sute de reclame, însă doar 1-5% dintre ele îl conving să meargă mai departe. De ce? Deoarece pe măsură ce advertising-ul avansează, utilizatorii devin din ce în ce mai selectivi și mai puțin dispuși să răspundă la publicitatea ce vine spre ei.

La KAT Agency înțelegem acest lucru și construim conținut adaptat fiecărei etape de interacțiune pe care utilizatorul o are cu tine.

Fă Bounce Rate-ul să dispară

Bounce Rate-ul reprezintă procentul de utilizatori care părăsesc site-ul tău fără a interacționa cu ceea ce oferi. Imaginează-ți cum ar fi să investești bugetele tale de marketing în astfel de utilizatori. Un coșmar digital, nu?

Specialiștii KAT Agency construiesc landing page-uri cu un conținut menit să convingă și să păstreze utilizatorul alături de tine și afacerea ta, reclame menite să renteze și să aducă plus-valoare.

scriere continut pentru strategia ta de comunicare

Profită de fiecare interacțiune

Spune o poveste care vinde

Din momentul în care un utilizator află de tine, până în momentul în care acesta realizează o conversie – el interacționează, în medie, de 10 ori cu ceea ce tu comunici.

Experiența ne-a demonstrat faptul că fiecare interacțiune trebuie să aducă ceva nou în relația client-business. De aceea, echipa KAT Agency se va asigura că modul în care îți construiești strategia de conținut e unul fluid, care facilitează procesul de conversie și îți crește afacerea online.

Ai un proiect interesant?

Scrie-ne despre el!

date contact kat agency